maanantai 18. marraskuuta 2013

Paperisota jyrää

Verikokeessa käyty puolison kyydillä - samalla kuudenkymmenen sekunnin marginaalilla kuin perjantaina mentiin junalle. Onneksi näytteestä mitataan kilpirauhasjuttuja eikä stressihormonia. Oi kunpa tämän perheen elämää voisi jotenkin kääntää kymmenellä minuutilla poispäin sieltä viime tipasta. 

Samalla reissulla käytiin kirpparilla ostamassa suksisauvat esikoiselle ja minulle. Nyt minulla on ensimmäisen kerran noin 30 vuoteen olemassa hiihtovarusteet. Lisää vain lumi.

Kotiin päästyä söin, käynnistin pesukoneen ja menin kolmeksi tunniksi nukkumaan. Ei ajatustakaan että jaksaisin lähteä metsään tai lenkille tai edes lukea päivän lehden. Eikö voinnin pitänyt olla menossa ihan toisenlaiseen suuntaan?

Lääkärinlausunto tuli. Tuskailen Kelan ja työnantajan paperien kanssa. Olen terveenäkin hermoromahduksen partaalla joka kerta kun joudun Kelan tai verotoimiston kanssa tekemisiin. Ihana, ihana puolisoni lupasi mennä paperipinkkani ja lehmänhermojensa kanssa huomenna Kelaan.

Päivän paras hetki: huomasin sijoittuneeni pienessä puutarhakuvakisassa kolmanneksi. Kisassa oli mukana loisteliaita kuvia upeista kukista, mutta joku vaan tykkäsi tästäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti