keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Sänkypuuhia

Etätyöpäivä. Koetin ohjailla väärälle henkilölle (siis minulle) tulleita kyselyjä oikeisiin suuntiin. Kävin läpi yhteistyökumppanin lähettämän tekstin ja säädin sitä vähän. Sain henkilöstöpäälliköltä päätöksen palkattomasta sairauslomasta mutten saa liitettä auki kotikoneelta jotta näkisin mikä hiivatti nyt on palkatonta. Niinpä olen kohtalaisen kauhuissani. Ai soitanko sinne ja kysyn? En tietenkään. Olen mieluummin kauhuissani maanantaihin asti, jolloin menen seuraavan kerran työkoneelle. Sosiaalitoimistoon onkin sitten kiireellä lähdettävä jos olen sairastanut umpilisäkettä kaksi viikkoa palkatta.

Lapset pärjäilivät työpäivän ajan mukavasti keskenään, eivät rampanneet parkumassa ja kantelemassa toisistaan eikä tappelun ääniä kantautunut ainakaan työhuoneeseen asti. Olivat jopa hetken ulkona. Kahden jälkeen iltapäivällä kuulin koulusta palanneen puolison äänen ja havahduin siihen etten ole pitänyt lounas- enkä kahvitaukoa.

Keskimmäinen on syönyt koko syysloman hernekeittoa. Ostimme seitsemän purkkia tarjoushernekeittoa ja hän kysyy joka päivä saako ja keitteleekin sopan itse. Ruoka jota ehkä eniten inhoan uppoaa ipanaan kuin kuuma veitsi voihin.

Siellä täällä satelee lunta. Meillä on autossa kesärenkaat kuten arvatenkin melkein kaikilla. Puolison piti lainata naapurin peräkärryä ja hakea meille tori.fi:stä saalistamani "uudet" runkopatjat. Peräkärryn valot eivät toimineetkaan automme perässä, joten puoliso sai lainaksi naapurin diesel-katumaasturi-BMW:n. Mies palasi reissulta silmät loistaen ja posket hehkuen, suitsutti ajo-ominaisuuksia ja kertoi että istuinta pystyi säätämään sähköisesti kahdeksasta eri kohtaa ja useamman kuljettajan säädöille oli muistipaikat ja ja ja. Kun eivät vain tulisi kalliiksi nämä sängyt.

Neljältä metsään Pikin ja kameran kanssa. Vielä sai ruskakuvia mutta pian niiden aika on ohi.

Laitoin toiveikkaana kissoille taas kerran uudet heijastavat kaulapannat. Melkein saa sekuntikellolla ottaa aikaa kuinka kauan panta pysyy Ramseksen kaulassa. Ressillä saattaa pysyä jopa kuukausia. Kadonneiden pantojen määrän perusteella olettaisi että koko kylä jo kahlaisi niissä. 


Lehtikuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti