sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kevät keikkuen tulevi

Lupaavasti alkanut puutarhapuuhapäivä muuttui sisäilypäiväksi kunnon raesateen myötä. Lapset kyllä viihtyivät pihalla paremmin kuin yleensä. Rakeita tuli niin paljon että he tekivät lumiukon. Minä vaihdoin kuivat vaatteet ja sytytin takkaan tulen.

Tulipahan veroasiat kuntoon, koira harjattua, kynnet leikattua, kukat kasteltua ja simapullot pestyä. Saunottiinkin jo päivällä. Muu perhe lähti illalla juhliin, minä jäin tälläkin kertaa kotiin. On vaikea uskoa että palaan vielä joskus entiselleni tästä taantumasta. En ole mikään bilehile ollut koskaan, mutta tuttujen mukavien ihmisten seurassa olen sentään viihtynyt.

Tänään en muistanut kumpaan suuntaan hanaa pitää kääntää että saa kylmää vettä. Ja aamulla kun olin pessyt kuopuksen hampaat ja auttanut häntä pukemaan ulkovaatteet, seisoin eteisessä ja harmittelin että nyt ne hampaat jäivät pesemättä, ei viitsi enää kun on jo haalarit päällä. Hammaspesusta oli tuskin viittä minuuttia.

Illalla surffailin kärhösivuilla. Pitäisi saada tumman- ja vaaleansininen kärhö samaan säleikköön autotallin seinustalle. Harkitsin postimyyntipalvelujen käyttöä mutta näyttää siltä että olenkin jo myöhässä. On lähdettävä ajelulle sitten vaan. Kunhan tulee taas kesärengaskelit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti