tiistai 26. elokuuta 2014

Sataa sataa sataa

Samaa samaa rataa
tuhatta ja sataa
juoksee sisilisko
ja sisiliskon sisko

Pyörin netissä eilen illallakin, mutta käytyäni kaikilla sivuilla, joilla on tapanani käydä ennen blogihetkeä, olin unohtanut koko blogin olemassaolon. Vaan eipä tänne mitään uutta kuulu. Kaksi lasta on kotona toipumassa flunssastaan. Silti ainoastaan yksi maailmanluokan tappelushow on nähty näiden kahden päivän aikana.

Korvia ei ole lapsille vieläkään kasvanut, mutta aavistuksenomaisesti tuntuu kuin olisin vähän saanut auktoriteettiani palautettua psykoterapeutin paritapaamisen jälkeen. Olen ottanut käyttöön aikalailla saman tyylin kuin Pikin kanssa, vaikkei olekaan sitä kaulapantaa mistä voisi nykäistä kun kurittomuutta esiintyy. Voimia ja pinnaa näyttäisi tulleen sen verran lisää etten anna enää periksi.

Nukun edelleen Pikin kanssa terassilla. Sohva on kaatosateisen syyspäivän jäljiltä hieman kostea, mutta shaali alle ja riittävästi vaatetta ylle niin ei tunnu missään. Aamuisin herään kissavuoren alta.

Sadepäivinä on vaikea päästä käyntiin. Tänäänkin nukahdin aamupäivällä kaksi kertaa päiväunille eikä jäsenissä tuntunut olevan voimaa kuin venyttelyyn ja kyljen kääntämiseen. Kävelin sentään koiran kanssa kaupalle lapsilisän maksupäivän kunniaksi. Sain myös maksettua kahden lapsen tileille velkani, vielä olisi se vähän isompi kolmannen lapsen tiliin kauhaistu aukko täytettävänä.

Iltaa kohden reipastuin ja kävin läpi kaikki lasten vaatteet. Karsin noin kuution verran pois ja mietin yön yli jaksanko koettaa myydä niitä.

En bloggaile nyt pitempään sillä saan yhteyden nettiin vain puhelimella, mikä on jokseenkin epäkätevää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti